۶ پاسخ

عزيزم بچه ها با هم متفاوت هستن بعضي بچه ها قوي تر ميك ميزنن و زودتر سير ميشن نگران نباش وقتي سينه رو خودش ول ميكنه و گريه نميكنه و دنبال سينه نيست يعني سير شده ، اينكه دوستان گفتن سينه رو بدوش آخرش رو بده كار اشتباهي هستش چون نوزاد به اون شير اوليه هم نياز داره و كاملا اشتباهه كه مدام بدوشي و انتها شير رو بدي

سلام.اینکه میگن یک ربع ب نظر من الکیه.بچه به اول شیر هم که آب هست نیاز داره. و نباید اول شیر رو دوشید.
وقتی خودش سینه رو ول میکنه ینی سیر شده.نگران نباشین.شیرتون خوبه که خودش ول میکنه و گریه نمیکنه که دوباره بخواد بخوره.

سلام میتونی با بوس کردن ،نگاه کردن به چشماش و ناز کردنش مدت شیر دهیتو طولانی تر کنین . خیلی خیلی تاثیر خوبی داره تو رشد بچه

بچه وقتی سیر میشه سینه رو ول میکنه نگران نباش

میتونی اول شیرتو بدوشی تا آخرشو بخوره بعدم اون سیر میشه عزیزم

سلام سینه تو اول بدوش اخر شیرتو بده بهش ک غلیظه بهداشت ب من اینجور گفت