۹ پاسخ

والا پسر من 4 ماه و 4روزشه همینجوریه که شما میگی طبیعیه زوده حالا کم کم یاد میگیرن

دخترمن چهار ماه ونوزده روزشه تلاش میکنه نهایتش انگشت خودمو میگیره

ایناطبیعیه پسرمن تازه الان ۴ماه و۱۸روزش یه ۱۰روزی هست یه چیزجلوش میگیرم دستشودرازمیکنه

دختر منم همسن پسر شماس حدودا .جغجغه و دندونگیر میدم دستش .گاهی اوقات میگیره ازم .گاهی اوقات خودم میزارم دستش .یکم‌تکون میده و میبره سمت دهنش بعد میندازع .امروز هم دوبار به پهلو شدد فک کنم میخاد برگرده❤

عزیزم بچه های من وارد پنج ماه شدن تازه میتونن جغجغه یا شیشه شیر رو برای زمان کوتاهی ه دارن
مشکلی نیست به امید خدا،بهش فرصت بدین،زمانش که برسه همه تواناییاشو بروز میده

سلام آره عزیزم طبیعیه نگران نباش پسر من پنج ماهشه تازه میتونه چیزی دستش بگیره

عزیزم همسن پسر منه.پسر منم هنو نمیگیره. توانایی بچه ها باهم فرق داره جانم.نگران نباش.

اره عزیزم طبیعیه فعلن زوده دختر منم تازه یاد گرفته

بله خانمی طبیعیه از بچه انقد انتظار نداشته باش خودش ب مرور همه چیو یاد میگیره از الانش لذت ببر بجای استرس