۱۲ پاسخ

نه خب دلش درد میکنه شکش کارمیکنه؟

بچه منم دقیقا همینطووووووره

سلام تو روز بهش ابجوش و یه کوچولو نبات بنداز توش بدش بخوره و سیخ شاطره با تلف چایی اونم عالیه

سلام من این داروهارومیدادم هیچ فایده ای نداشت رفتم فوق تخصص بهم گفت کولیک هیچ درمانی نداره این داروهاهمش الکی‌انددرحدچندساعت خوب میکنندبازبایدبچه دردشوبکشه توهم بایدصبورباشی دیگ هیچ دارویی به بچم ندادم همشوریختم اشغالی اونکه فایده نداشت میدادم بازتاصبح اذیتم میکردشکمشوپرداروکنم تنهاچیزی که بعداون دکتره بهم گفت ابجوش نبات بود هرباردلدردمیشدابجوش نبات میدادم اروم میشدالانم خداروشکرکولیکش بهترشده

عزیزم اگه میتونی براش ننو ببند یا بذارید تو پتو دو طرفشو بگیرید تاب بدید
خیلی برای کولیک و دل درد خوبه ارومش میکنه
همه راهی که امتحان کردی اینم امتحان کن
من چون بچم اینجوری اروم میشه براش گهواره اسای بانوج خریدم

بچه منم همینطور بود، هم نفخ (کولیک) داشت و هم رفلاکس و استفراغ که دکتر گفت اول باید کولیک خوب شه تا بریم‌سراغ رفلاکس، برای کولیک به من رژیم غذایی داد و لبنیات و مواد غذایی نفاخ و ترشیجات و مرکبات رو از رژیم غذایی من حذف کرد و با وجود تجویز قطره کامی کام، بدون قطره بچم بهتر شد و برای رفلاکس هم ساشه‌ی اس امپرازول داده، پدی لاکت که پروبیوتیک هست و حالت درمانی نداره، دایمیتکون هم حالت تسکین دهنده داره و درمانی نیس، شما اول از همه باید دنبال عامل نفخ و رفلاکس بچتون باشید و در کنارش از داروها هم کمک بگیرید چون دارو به تنهایی چاره ساز نیست

عزیزم پسر منن این مشکلو داشت و الان خیلی بهتر شده، ی روز درمیون بهش قطره پدی لاکت و بی بی کر میدم، یعنی ی روز بی بی کر و ی روز پدی لاکت هر کدوم ۱۰ قطره و بجای شربتهای ضدنفخ ک گفتین شربت کامی کام میدم، و اگر بهش شیرخشک کمکی میدین حتما حتما بهش آب بدین اکر تمام اینها رو انجام دادین و درمان نشد قطعا آلرژی گوارشی داره

بازم دکترشو عوض کنین من بعد ۳ تا دکتر پسرم خوب شد ، داروی شل کننده داد هم خوابش تنظیم شد هم دل درداش بهتر شد . و اینکه دایمتیکون یکبار بدین ۲۰ الی ۲۵ قطره اون موقع تاثیر داره دوز کم با دفعات زیاد تاثیر نداره ، شربت اهورا نینی هم خیلی بهتر از شربتای دیگه هست . در کل دایمتیکون و اهورا نینی از همه بهتره

منم دخترم دل درد داشت بردمش دکتر پدی لاکت بهش داد اخه موقعی که بهش میدادم احساس میکردم که دردش بیشترو بیشتر میشه گریه هاس طولانی تر اومدم دیگه بهش ندادم تا دوسه روز دیدم از قطره بود دوباره بردمش دکتر بهش گفتم دایمیتکون داد از اون بهش میدم عالی عالیه به نظر من پدی لاکت بهش نده فقط دایمتکون بده

شاید از سیر نشدنش باشه چون خودتون هر ضد دردی رو دادید
بعدشم یبار عرق نعنا تو آب جوشیده سرد شده امتحان کنید شاید خوب شد
شایدم درد نداره سر معدش سنگینه
با موقع دفع یا ادرار مشکلی داره

شاید دل درد نباشه. چون با وجود این همه داروی ضد نفخ و کولیک باید بهتر میشد. شاید گرسنه اس و سیر نمیشه؟‌

دوبار دختر منم ایننوری شده که ار بار حدود یک ساعتی گریه کرده .و مجبور به شیاف شدم دایمتیکون و پدی لاکت و گریمچر دادم .ولی خو هر دو دفعه خودم ناپرهیزی کردم یه بار بلال خوردم .یه بار هم یا بخاطر شیر بود یا دوغ ..خودت رعایت کن خیلی و عرق نعنا بخور یا زیره سیاه دم کن بخور