۳ پاسخ

خواهر برو داروخونه از این مشما های دکمه دار بگیر قدیمیا میگفتن لاستیک حالا من دقیق نمیدونم اسمش چیه داخلش میتونی کهنه یا از این پوشکای ی بار مصرف بزاری اونم از نظر اقتصادی خوبه من برا پسرم گرفتم از لحاظ اینک مدام بسته نیست هم خوبه هوا بهش می رسه بدنش نمیسوزه من فعلا دوتا گرفتم قابل شستشو هم هست من ک راضیم قیمتشم دونه ای ۱۳ تومنه

چندنفر شنیدم ک خیلی راضین. منم میخام استفاده کنم واسه بچم.تنها سختیش همینه ک باید تمیز کنی ولی با این گرونی پوشک باید همینو استفاده کرد والا

چی هست اینو کی میگی