۳ پاسخ

بمن دقیق گفت کلیه چپش ورم داره توپسرابیشتردیده میشه چیز خاصی نیس خوب میشه حتی برا بچه اشناهامون هم همینوگفته بودن بدنیا اومده بود خوب شد بمن گفت ۲هفته دیگه برم سونوچک کنه دوباره

عزیزم وقتی دکتر گفته نگران نباش چرا استرس و نگرانی به خودت راه میدی ان شاالله یه روند طبیعیه و درست میشه توکلت فقط به خدا باشه

سلام گلم.. با اولین ادرار خوب میشه.. کاملا طبیعیه