۶ پاسخ

پسر من هم دو ماه و بيست روزشه. اونم اصلا از اول نخورد و همش بالا مي اورد. با دكترش مشورت كردم يه قطره ديگه بهم معرفي كرد كه فقط روزي يك قطره بايد بخوره. چون توي همون يه قطره همه دورز مورد نيازش هست. يعني ٤٠٠ واحد ويتامين د در يك قطره. اسمش kid3fort هست. ايراني هست

نمیدونم‌میشه با اب قاطی کرد یانه؛ولی همشو یکبار نده؛مثلا صبج چند قطرشو بده؛بعدهم ازگوشه لپ سمت چپش بده

سلام .همون قطره آد منظورتونه؟؟
چون طعم تلخ مانندی داره.هر ۲۵ قطره رو یه دفه بهش ندین.کم کم مثلا دو سه قطره الان بدین باز دو سه قطره یک ساعت بعد تا ۲۵ قطره بشه.
ما که چون پسرمون پستونک میدیم عادت کرده موقعی که میخواد بخوابه یه قطره اد بهش میدیم و بعدش پستونک .مزه اد ک میره پستونک رو میندازه.انقد این کارو تکرار میکنیم تا بخوابه.اگر میخواین شماهم این کارو بکنین باید حواستون باشه تو یه روز بیشتر از ۲۰-۲۵ قطره نشه

باید کم کم بهش بدین ۲۵ قطره رو ۳ تا ۸ قطره بدین

اروم بریز گوشه دهنش،با قطره چکان امتحان کن ،اروم اروم کم کم بهش بده

قطره قطره بریز اول زبونش مثل شیر مک بزنه بخوره