۱۰ پاسخ

دکتر دختر من گفتش تو پوره سیب بریزم بهش بدم دونه هاش حل نمیشه فقط نرم میشع سعی نکن که فشار بدی که حل بشه

عزیزایناتاثیرنداره چون رفلاکس درمان نداره زمان وصبرمن بچهم وچهارتادکتربردم اولی داروداداخریه گفت فقط حوصله کن گفت شیراضافس میاره خیلیم بیاره اشکال نداره فقط خودت مراعات غداتوبکن

سلام یکی دو دقیقه تو اب بزار بهش بده پشتش هم آب جوشیده بده

سلام من تعدادشو می ریزم تو قاشق مربا خوری بعد می ریزم رو زیونش بعدش یه خورده شیر بهش میدم

دکتربری من شربتشو دد..ساختنی بود..ولی تاثریم نداشت.

به دختر من برای رفلاکسش گفت نصف کپسولو با 3 سی سی آب حل کن بهش بده ناشتا...
ولی این چیزیه که خود دکتر باید بگه، هر بچه ای و میزان رفلاکس هر بچه ای باهمدیگه متفاوته عزیزم 🌹❤️

دکتر نگفته چجوری بدی؟
دکتر به من گفت یک چهارم کپسول رو با شیرخودم مخلوط کنم با قاشق بهش بدم اونم صبح ها

من میزیختم تو اب خیلی کم کم میریختم دهنش فوت میکردم صورتش قورت میداد چون باید حتما بخوره تا رفلاکسش خوب شه

سلام،من ۱۵تادونه اشو با شیرخودم حل میکردم میدادم

دکتر نگفته چند دونه باید میگفت