۳ پاسخ

هنوزم ویارداری؟من تاچهارماهگی ویارشدید داشتم،هیچ دارویی روم اثرنداش دمیترون سعی کن دوروز یباربخوری چون هروز بخوری روت اثرنمیکنه،دکترمن ی شربت دیگم به اسم پرومتازین وقرص متوکلوپرامید داد ک خوب بودن ،من فامیلامون ک جفتش پایین بود ی سطل و پلاستیک کنارش میذاش بالامیاورد دسشویی نمیرفت

سلام من دهانه رحممو دوختند از بس بالا میارم دکتر گفت فشار میاد بده من بدتر شمام بجز نون پنیرم هیچ چیز دیگه نمیتونم بخورم از بو همه چیزم بالا میارم

به خیلی خوبه هرموقع که دیدید حالتون داره بد میشه به بخورید.