۳ پاسخ

سلام گلم کلا گوشت گاو برای بدن سم هستش سعی اصلا مصرف نکنی چون گوشت گاو طبعش سرد هست برای بدن خیلی مناسب نیست اما پی گاو شفاست وبرای بدن مفید هستش.سعی کنید از گوشت گوسفند وشتر یا بوقلمو ....استفاده کنی

چون اکثر بچه ها به پروتئین گاوی حساسیت دارن.حالا جدا از بحث مزاجی گوشت گاو که برا همه مضره.
هم گوشتش و تمام فراورده های که توش شیر پنیر و کره و حتی شیرخشک توی بیسکویت و کیک وبستنی هم میگن بهتره ۶ماه اول مادر نخوره.

من شنیدم میگن خوب نیست