۹ پاسخ

ببلاك خوبه من راضيم.

عزیزم آپتامیل من دادم دو تا دکتر گفتن سنگین هست واسه شروع نوزاد برای بعد خوبه گیگوز و سوپرامیل بهم معرفی کردن ک من دو تا رو تست کردم سوپرامیل بهتر بود البته شما باید چندتا عوض کنید تا بالاخره بیاد دستتون ک کدوم بهتره
سیمیلاک هم شنیدم عالیه ولی متاسفانه نایاب شده و قیمتش هم ۱۳۰ تومن

چرا شیرخودتو نمیدی🙁

عزیزم نان۱ واپتامیل دوتا مارک خوبین

من که اپتامیل میدم خوبه راضیم البته شیرخودمم میدم..ولی ابجیم نان میده اونم خوبه تپلشم کرده..باید ببینی چی به بچت میسازه

ببلاک از همه چی بهتره

بستگی داره کدوم ب بچت بسازه،چون اکثرا کسی ک شیرخشک میده چن مدل عوض میکنن

ببلاک
البت با دکترهم مشورت کن

چرا؟ من همش استرس اينو دارم شير نداشته باشم مجبور شم شيرخشك بدم:(