۷ پاسخ

نه عزیزم بعد از واکسن دوبرابر وزنش بهش استامینوفن بده تجربه خودم اینه که زرده تخم مرغ اگه محلی باشه که چه بهتر با یه قاشق شکر مخلوط کن بزن جای واکسنش دردشو سریع میگیره اصلانم تب نمیکنه من ۱۵ روز پیش واکسن زد پسرم نه تب کرد نه درد کشید

سلام.قبل واکسن دوبرابر وزنش بهش استامینوفن بده.آب قند چند قطره قبل و بعد از واکسن بده که دردش کمتر بشه.خیلی حواست باشه تب بچه بالا نره.تند تند چکش کن.شبا شیاف بزار .شیاف مخصوص کودکان.چون ممکنه حواست نباشه تب بچه بالا بره.بازم همه این حرفا به کنار رفتی واکسن بزنی خودت هم بپرس

سلام استامینوفن به پسرت بده بخوره تو بدنش باشه من واسه ۲ ماهگی از دکترش پرسیدم گفت از ۱۲ شب قبلش هر ۶ ساعت دو برابر وزنش بده بعد واکسن هم هر ۴ ساعت ۲ برابر وزنش بده من بهش دادم خداروشکر خوب بود بازم با دکتر پسرتون مشورت کنین

عزیزم روز قبلش ببرش حمام که تا چندروز بعدش نیاز نباشه ببریش حمام چون پاش دردناک میشه.نیاز هم نیست از قبل بهش قطره استامینوفن بدی بخوره بعد واکسن بهش قطره بده روز اول هر۴ساعت روز دوم هر ۶ساعت دو برابر وزن

هیچکار نمیخاد بکنی.ببر واکسن بزن بیارش خونه یکی دو ساعت بعد واکسنش پاشو ببند که نتونه تکون بده قطرم داشته باش اگه تب کرد بهش بده.من همینکارو کردم واسه بچم

سلام اصلا قبل واکسن هیچ وقت قطره نده ممکنه اثر واکسن رو گم کنه

از واکسن دوماهگی خیلی راحت تره،به دوتا پاش هم میزنن. منم ۴ روز پیش بردم زدم همینو. فکر نکنم لازم باشه کاری بکنی،من قبل رفتن هم استامینوفن ندادم. سخت نیست،خیالت راحت