۴ پاسخ

ناحیه تناسلی رو با اب و شامپو بچه میشورین بعد میذارین خشک بشه خودش
بعد چسب کیسه رو میکنین کامل میچسبونین اون وسط
دستور کاملش توی اینترنت هست

توضيحات رو روى يه برگه ميزارن كنار كيسه..ولى يه برچسب داره كاملا جورى بچسبون كه محارى ادرارى بيفته زيرش اطرافش هوا نخوره و بدونى كه اگه جيش كنه هيچ جا نميره مستقيم ميره توى كيسه..وقتى چسبونديش بهش شير بده بچه يكم بعدش جيش ميكنه چون شير خورده.اصلا نباسد دست بزنى به اون كيسه كه باكترى وارد بشه.مستقيم همون كيسه رو بزار توى قوطى با چسب خود كيسه بچسبون در كيسه رو ببند بعد بزار توى قوطى.

سلام،عزیز اون قسمتی ک بر چسب داره رو بزار روی بدن بچه خوب بچسبون

من گرفتم از داروخونه ولی بلد نبودم با مامانم دوتایی لگن گذاشتیم تو خونه سرپاش کردم انقد گریه کرد تو حین گریه مامانم ظرف ادرار گذاشت زیرش