۹ پاسخ

اگر اصلا نخوری که خیلییی خوبه ولی خوردنش به اندازه خیلی کم انقدر ضرر ندارخ

فکر کنم شرکت مهرام داره

عزیزم میتونی سس مایونز بدون تخم مرغ بگیری شیشه ابی رنگه روش نوشته بدون تخم مرغ بدون کلسترول مخصوص گیاه خاراست

آره سس مایونز به دلیل داشتن تخم مرغ پخته نشده خوب نیس. زن باردار نباید تخم مرغ نیم پز بخوره چه برسه به پخته نشده

سس مایونز رعنا پودر تخم مرغ داره میتونی بخوری

از اون نظر اره ولی من چند باری سالاد ماکارونی یا الویه هوس کردم یا سالاد با سس میکس مایونز و ماست خیلی حال داد در حد کم میتونی بخوری

وااااا، نه بابا من کلی سس با ساندویچ و سالاد و ... خوردم. حتی به کتلت و کوکو سبزی هم سس مایونز میزنم. دکترمم منع نکرده اصلا.

من تاالان ده بار الویه با سس زیاد خوردم😐

فقط از نظر بهداشتی میگن ضرر داره چون معلوم نیس از تخم مرغ پاستوریزه استفاده شده یا نه واگه غیر بهداشتی باشه جنین رو در معرض خطر قرار میده