۹ پاسخ

پسر من از زمان تولدش تا ۴۰ روزگی سایز ۱ استفاده کردم. دو ماهگی سایز دو . الانم سایز ۳ استفاده میکنم فکر کنم ماه بعد باید براش ۴ بگیرم

من از همون اول سایز یک استفاده کردم. سایز صفر معمولا برا بچه هاییه که خیلی ریزن و کمتر از ۲ کیلو وزن دارن.

بستگی به جثه و وزن بچتون داره..ولی وقتی روی رون پاهاش رد قرمز ببینید و کمرش تنگ شه دیگه باید سایز بزرگتر بگیرید.دختر من سه ماهشه و تازه شده ۶کیلو براش سایز ۳خریدم

بچه ۲۵۰۰کیلویی تا ۵کیلو راحت ازش استفاده میکنه.دختر من ۳کیلو بود موقع دنیا اومدن همون یک میبستم.الان ۴۰روزش داره میشع ۲گرفتم

وزن بچم موقع تولد تقریبا ۴ کیلو بود تا ۲۰ روز ۲۵ روز یک بستم

از تولدش

بستگی به وزن بچه داره تا 4 کیلو مبشه از سایز 1 استفاده کرد

به وزن بچه بستگی داره اصولا تا یک ماه یک ماهوو نیم

از زمانیکه بچه به ۴ کیلو رسید