۷ پاسخ

سلام عزیزم دختر من مثل خودمون‌تنظیمه برقا خاموش میریم سرجامون میخابه تا فردا صبح ۱۲یا۱ظهرمیخابه خودم‌بیدارمیشم شیرشو توخاب میدم😂خداروشکر فندقم ازهمون اول شبا اذیت نکردازهمون اول تنظیم شده بدنیااومده😂😂

من دخترم خوابش تنظیم شده دیگه 10ونیم الی 11میخوابه تا 5ونیم 6ک شیر میخوره دوباره میخوابه تا 7بازم شیر میخوره میخوابه تا هروقت دلش بخواد این روند ادامه داره 😂😂

بچه منم از شب اول که اومد دنیا ساعت۹ خوابید تا۷ صبح بیدارشد خودم فهمیدم کارم دراومده 🤪شوهرم مث بچمه ۹ شب خواب ۷ صبح بیدار حس میکنم اومدم سربازی پادگانه خونمون😆😆😆😆

خداروشکر پسرم ازاول که ب دنیااومد خوابش خوب بود اذیتم نکرد.الانم ک دیگ کلا تنظیم شده۱۲میخوابه حدودا۱۲و۱بیدارمیشه شبام اصا شیرنمیخواد

دخترمنم ساعت ۱۱یا۱۲میخوابه تا سه دوباره شیر میخوره میخوابه تاشش صبح و ساعت نه وده کامل بیدارمیشه

پسرمن ساعتای ۱۱.۱۲میخوابه باز ۷یا ۸صبح بیدارمیشه...البته اون وسط یکبارم بیدار میشه شیرمیخوره...خوابیدنشم بد نیست تقریبا راحت می‌خوابه

خداروشکر خاب دخترمن خوبه....شب هم کلا خودمون ۱۲میخابیم اینم همراه باما میخابه تا ۶یا۷صبح دیگه بیدارنمیشه...۶یا۷بیدارمیشه شیرمیخوره دوباره میخابه تا۸بعدشیرمیخوره میخابه تا۹...بعدش دیگه بیدارمیشه بازی میکنه تا ۱۱یا۱۲دوباره میخابه...کلا برنامش همینه