۱۵ پاسخ

بچه منم بریچ هست. خب چیکارش داری بخواد بچرخه. اون بخواد بچرخه تا لحظه نود وقت داره بچرخه. اذیت نکن بچه رو

لازم نیست شما کاری کنید تو سی و شش هفته می‌چرخه

واسه من تا هفته ۳۱ بریچ بود بعدش ۳۳ شد سفالیک

من هفته 32 بریچ بود هفته 37 باز بریچ بود ولی وقت زایمانم ک شد خود بچه چرخید و ی زایمان طبیعی داشتم

هنوز کلی وقت داره بچرخه...نی نی من وقتی سونوی 37هفته دادم،چرخیده بود....به احتمال خیلی زیاد میچرخه،نگران نباش،حالا وقت هست

بلع گلم واسه من آنومالی رفتنی، بریچ بود
فعلا نرفتم ببینم چرخیده یا ن

اووووو هنوز کلی مونده میچرخه

مگه مبشه کاری کرد ک بچه بچرخه؟؟چیکار میکنین؟

من تا هفته ۲۲ ک سونو رفتم سفالیک بود

هفته سی ک رفتم عرضی بود

هفته بعد ک ۳۵ هفته و چن روزمه باز میخام برم

واسه من بریچه و میگم اونجوری باشه زایمان سزارینم قطعی بشه

من هفته ۳۹ چرخید. نگران نباش

سلام . من الان آخر هفته ۲۹ هستم هنوزم نچرخیده بچه ام سر به هواست

حالا وقت هست ک بچرخه تا زه ۳۰ هفته ایی جنین تا ۳۵ میچرخه

میچرخه هنوز خیلی جا داره من ک سفالیک بودم یهو بریچ شد ۳۰ هفته ب بعد هنوزم مشخص نیس ک بچرخه یا نه

بره من هفته ۲۹ سفالیک بود دیروزم رفتم سفالیک بود دعا کن بتونم طبیعی زایمان کنم