سلام مامانا زردی نوزاد چقدر باید باشه؟

۶ پاسخ

سلام دوست عزیز زیره۷ خطری وجود نداره بالای ۷ تا۱۴ باید محیط رو خنک نگه دارید هرچقدر گرمترباشه زردی میره بالاتر،بالای۱۴ میرن داخل دستگاه .تند تند بهش شیر بدین دفعش بره بالا که زردیش از بدنش بیاد بیرون،اگه پوشکش نقطه های نارنجی دید نگران نباشید چون اون رنگ نشانه ی دفع زردیست.

سلام زیر ۷ باید باشه

سلام دوست عزیز زیر ۷ نیازی ب دکتر ندارد ولی بهترین حالت زیر ۵ و ۳ هست

پسر من زردیش سه بود

زیر ده

دختر من که بستری بود دکتر گفت زردیش باید ۲یا۳ باشه