۱۱ پاسخ

سلام عزیزمنم هیچ علائمی ندارم خداروشکر بااینک سونو قلب نرفتم ولی دستمو طرف چپ شکمم میزارم نبضشو احساس میکنم شماهم اشتباه کردی ک بیبی مثبت شده نرفتین دکتر میرفتین ک ازمایشات لازم واستون بنویسه دکتر و قرص و ویتامین بهتون بده

نه نرفتم فقط تست بی بی دادم مثبت بود.گذاشتم هفته هشت برم

عزیزدلم خوشبحالت دعا کن انشالله تا آخر بارداری حالت خوب باشه من داغونم هیچی نمیتونم بخورم

خوووششش بحالتون..خدارو شکر کنین.من که از هفته ۵ هم ویار و هم تهوع دارم شدید

خداروشکر منکه از هفته ۶دارم

شما كه خوبه هفت هفته ايي تازه،من هفته دهمم هيچ علائمي ندارم،نه تهوع نه ويار،انگار نه انگار باردارم😂😂خودم گاهي شك ميكنم كه باردارم يانه،مدامم نگران ني نيم چون ازش بي خبرم

برای من هفته هشتم شروع شد ولی عجله نداشته باش انشالا ک اصلا تجربش نکنی و بارداریت راحت باشه

حالا صبرش بده میاد سراغت منم از ۹هفته شروع شد

ولش کن بیکاری دنبال حالت تهوع میگردی تا حالت خوبه خوب ب خودت برس یهو ممکنه بیاد ممکنم هست اصصصصلا نیاد

منم نداشتم ولی حالت تهوع هام از نه هفته تازه شروع شد

سلام شما پیش دکتر رفتی؟برای تشکیل شدن ساک؟