۷ پاسخ

سلام ، بچه هايي كه در منحني رشد ، رشد كافي و مطلوب رو ندارند، كه اين نشون ميده شير مادر كفايت نداشته و كودك نياز به غذاى كمكى دارد

سلام عموما بچه هایی که رفلاکس دارند با تجویز پزشک میشه بهشون غذا داد.

اونایی که رفلاکس دارن گلم و وزنشون کم

اونایی که ریفلاکس دارنو زودشروع میکنن پسرمن داره دکترش گفت زودترشروع میکنم غذاشو معدش باشیرخالی اذیت نشه

بیشتر میگن برای رفلاکس ها

عزیزم همه بچه ها می تونن از چهار ماهگی فرنی و‌حریره بادام‌بخورن از میوه ها هم سیب و‌موز به صورت پوره و‌کاملا له شده

فرنی،حریر بادام،پوره میوه،سرلاک شیربرنج