۶ پاسخ

اصلا نگران نباش عزیزم کاملا طبیعی هست فقط مواظب باش زیاد لباس تنش نکنی که خیلی زود گرما زده میشه و بیحال میشه خودت سعی کن بیدارش کنی مثلا پوشکش رو باز کن دستت رو یا با پا چه نمدار بکش رو صورتش. کف پاهاش رو ماساژ بده سعی کن سر ساعت شیر خوردنش بیدارش کنی حتما بهش شیر بده وگرنه قندش می افته هر دوساعت یک باز شیرش بده

پسر منم زیاد میخوابه اما بیدارش میکنم شیرش میدم

چند هفته اول نزار زیاد بخوابه.تا3ساعت اشکال نداره

قندش میفته هر ۲ ساعت باید بیدارش کنی تا ۴۰ روز

عزیزم تا قبل یک ماهگیش باید بیدار کنی هر ۲ ساعت چون قندش میفته ولی بعد یک ناهگی اشکالی نداره بیدارش نکردی

اشکال نداره نگران نباش خودت بیدارش کن برا شیر