۱۰ پاسخ

عزیزم خودتو ناراحت نکن مادرشوهر منم اینجورین از اول همه چی میزدن ب دهنش منم خیلی ناراحت و عصبی میشدم ولی نمیتونستم چیزی بگم الان بیخیال شدم اعصابم ارومه سعی میکنم الان کمتر برم خونه شون هرچند تو یه جا زندگی میکنیم ولی اینجوری خودتو عذاب میدی در حد یه انگشت مشکلی پیش نمیاره منم از خواهرم شنیدم اونم بچش یک سال از بچه ای من بزرگتره اگه اذیت نمیکنه بچت بالا نمیاره یا نفخ و گریه نمیکنه بیخیال باش اما اگه اذیت کرد نزار بدن

اصلا اصلا نزار کسی چیزی دهن بچت بزاره یا دست به دهن بچت بزنه و برخورد کن بزار ناراحت بشن بهتر از اینه که بچه مریض بشه و بالا بیاره
بچه ها تا بعد از ۶ ماهگی تازه انزیم هضم غذا تو معده و دستگاه گوارششون تولید میشه با اینکار حتی یه قره هم باعث میشه معدشون اذیت بشه و نفخ کنن و یا بالا بیارن

بگید بهداشت گفتم که خودم این کارو میکنم کلی دعوام کردن میگن الان تاثیر نمیزاره بزرگ که شد نارسایی معده و ناراحتی معده میگیره

سلام دخترمنم همینجوریه و منم همین کارو میکنم
همه ما همینجوری بزرگ شدیم
در حد دو‌سه انگشت عیبی نداره چیزی نمیشه و باعث میشه یه کوچولو‌با مزه ها اشنا بشه وگرنه در حدی نیست بخواد اذیتش کنه🌷

نمیدونم چرا اینا اینجور میکنن دیشب هم پدرشوهر من مرغ ریش ریش رو کرد دم دهنش مزشو چشوند. بعد یه رب هیییی بالا اورد تا اخرشب هی بالا میاورد و ترش میکرد. نمیدونم نمیفهمن. اونوقت یه خارشوهر دارم کلاس چهارمه عینهو چسب که به ادم میچسبه و همچین ناااااااز خور بارش اوردن که حالت بهم میخوذه حتی نگاش کنی هوووووف

مادربزرگ منم همینطوری😂😂😂

عیبی نداره خودتو اذیت نکن دخترمنم ۳ ماه و ۵ روزشه مادر منم مزه میده به بچه اولش مخالفت شدید کردم در حد جنگ
ولی دکترش گفت عیبی نداره ولی زیاد ندید بخوره در حد مزه فقط

نگران نباش طوری نیست

همه بچه ها همین جوری نگاه میکنن اب حالا طوری نیست ولی غذا سفره زود براش

خاک عالم،چقدر بیشعور،دقیقا من هم لنگشو دارم،بچتو مریض میکنی،دشمنی باهات داره