۹ پاسخ

اولا که فقط یه ماه دیگه تحمل کن معدشون تکامل پیدا میکنه بهتر میشه اما در کل ماساژ و حوله و حموم گرمو داشته باش رژیم غذایی رو رعایت کن و پیاده روی کن و بادگلوشو بگیر و شربت اهورا نی نی موقع دل درد۵ سی سی دکتر واسه نی نی من داده بود

موقعی که تو شیر خوردن دستو پا میزنه یکم صاف بگیرش حتما اروغ داره بعد که اروعشا گرفتی دوباره شیرش بده

سلام دختر منم بدجور بود خیلی گریه میکرد یخ بار ۷ساعت مدام گریه کرد قطره کولیک گریپ میکسچر دادم آروم نمی شد چند روزه دایمتیکون میده خیلی خوب بوده و دخترم خیلی آروم شده

عزیزم دخترت نفخ داره بجای اینکه دارو بدی اولا چیزای نفاخ نخور دوما سر سینه ات عرق نعنا بزن خیلی فایده داره ها
دوما ما به بچه کره و یا خاکشیر میدیم نمیدونم شما میدین یا نه خیلی فایده داره باعث میشه بچه مدفوع کنه و باد خارج بشه
سوما شکمشو ماساژ بده و گرم نگه دار حتما و پاهاشو بازی بده بالا پایین کن تا خارج بشه
از الان زیاد دارو به بچه نده بزار قوی بار بیاد

من اینفاکول میدم خیلی راضیم

قطره دایمیتوکن واسه نفخ نوزاد خیلی خوبه

سلام عزیزم
بهتر ببرینش اول دکتر

دست و پا زدنش مال اینک بادگلو داره بلندش کنین و بادگلوش بگیرین دوباره بهش شیر بدین

اگ بازم ناارومی کرد یکم ابجوش و عرق نعنا و نمک بدین بهش در حد ی قاشق چایخوری

من به دخترم کولکیز میدم خیلی قطره خوبیه

قطره پدی لاکت امتحان کردی