۷ پاسخ

عزیزم منم همین سوالو داشتم چون اینجاهمه مامانا میگفتن بده اما من ازچند تا دکتر پرسیدم گفتن رازیانه اگه مستقیم به بچه بدی بده اما خودت بخوری بدنیست اصلا چون اون مقداری که تو شیرت اثرمیزاره اینقدرناچیزه که تاثیری نداره اصلا واینکه گفت همه ی داروهای شیرافزا از قطره بگیر تا قرص و کپسول همه رازیانه داره پس با خیال راحت بخور. درضمن زیاده روی توهرچیزی بده اعتدال رعایت کن نوش جون

رازیانه به خود پسر نباید داد.اونم کمش اشکال نداره

اگه مضر بود دکترا نمیدادن .پودر و قرصا و قطرهای شیر افزا همشون رازیانه داره

چرا خوب نیست؟ من نشنیدم
شاید به خاطر گرم بودنش میگن که البته تو ماه اول ممکنه باعث زردی بشه بعدش مشکلی نداره
من شیرم کم بود کلی عرق رازیانه و پودرش رو خوردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد عزیزم

خودت بخوری عیب نداره..ولی به پسرندین...چون رازیانه واسه تقویت هورمونهای زنانه است

سلام عزیزم منم شنیدم بخاطر همین قطره شیر افزا نخوردم شیرم داره خشک میشه

من که به پسرم میدم،بابا همه بچه ها میخورن،زیاد نباید بخورن،در این حد اشکالی نداره