۳ پاسخ

پسر منم دقيقا همينطوره دو ماهشه به خاطر اينكه طي روز هم شير خشك ميخوره هم خودمون شير ميديم چون شير خشك شيرين تره شير مادر بهش مزه نميده
من طي روز بهش شير خشك نميدم فقط صبحا چون شيرم كم ميشه و هنوز خودم چيزي نخوردم
يكي ام شبا قبل از خوابش ميدم كه سنگين تره و بهتر ميخوابه
بعد اينكه ديگه بچه ها كمي هوشيارتر و بازيگوش تر ميشن بعد از اين
يا زياد بهش شير ميدي و احساس نياز نميكنه
يا به قول دوستمون سنگيني سينه ميوفته رو فكش
اگرم خيلي به خودش ميپيچه دل درد ميگيره و كوليك داره
كه دارو بايد بگيري
سعي كن اگر شير خودت خوبه تعداد وعده ي شير و خشك و كمتري كني زود عادت ميكنن بچه ها

بخاطری که سینه سنگینه و باید قدرت فکش بیشتر باشه تا شبشه خسته میشه باهاش حوصله کن اگر میخوای سینتو ول نکن
گهگاهی هم بخاطر این ول میکنه چون گرسنه نیست دلشون درد میکنه فقد میگیرن که شکمشون منقبض شه

عزیزم اگ شیر خودت کافیه همونو بده نزا ب شیشه شیر عادت کنه