۹ پاسخ

هر طور شده بهش شیر خودتو بده.شیرت به مرور زمان زیاد میشه.مایعات زیاد بخور دفعات شیردهی رو بیشتر کن

آب کله پاچه واسه شیر منکه خییلی خوبه

کاهو و سبزی گشنیز خواب کافی
فکر و خیال نکن
فرآورده های جو مثل سوپ جو ماشعیر و نان جو

اینم بگم عزیزم که چرا بهت میگم دیگه شیشه بهش نده چون تنبل میشه. خودتم که شیر خودتو میدوشی و تو شیشه بهش میدی داری تنبل ترش میکنی. با شیشه راحت تره دیگه سینه تو میک نمیزنه.
شرایطتت عین شرایط منه. دختر منم همینطوره یه مدت که اصلااا سینه نمیگرفت منم همچنان تو خواب شیرش میدادم و میدم

سلام عزیزم بهترین راه اینه مک بزنه شیشع بهش نده بزار گشنه بشه مجبور بشه مک بزنه.من خودم سویق گرفتم عالی بود برام اما حیف معده پسرم نساخت ونتونستم بخورم.

این چیزایی خانوما گفتن حتماااا بخور . توروخدا به خودت برس
چهار زیره هم عالیه حتما بخور. بهش شیشه ندع اصلااا دیگه سینه تو نمیگیره عزیزم.
بهد تو خواب شیرش بده . منم کارم همینه تو خواب شیرش میدم دخترم خیلییییی بازیگوشه یکی دو دقیقه بیشتر نمیخوره .منم مجبورم از خواب که میخواد پاشه برش دارم شیرش بدم یا وسطای خوابش یا اول خوابش . تو خواب خیلی خوب میخوره. تو هم همینکارو بکن و غصه هم نخور .
تکرار میکنم بهش شیر خشک و شیشه شیر نده
فقط شیر خودتو بده. چیزای شیر افزا بخور شیر خودتو بده هیییییچ چیز بهتر از شیر خودت برا بچه ت نیست عزیز دلم.
دلم میسوزه بخدا برا مادرا هر روز با یه شرایط جدید از بچه هاشون روبرو میشن عین خودم. اما اشکال نداره بزرگ میشن . فقط صبرتو زیاد کن عزیزم
موفق باشی قربونت برم😙

دلستر ابگوشت آب هویج سوپ خرما خامه بخور ب خودت برس عزیزم

سلام پودر مالت از عطاریا یا قنادیا بگیرین خیلی تاثیر داره رو غلظتو کیفیت شیر .و عرق رازیانه واب گرم خیلی موثره

من شیرینی خامه ای،چای کم رنگ,برنج,ماکارونی و گوشت و آب وقتی میخورم شیرم زیاد میشه...حمام کردن هم خیلی خوبه