۱۱ پاسخ

عزيزم من دندانپزشكم ،٥ماهگى ،ابريزش و بزاق زياد از دهانشون دارند و اين مشخصه اى هست كه همه بچه ها دارند،اسهال و تب در بعضى از بچه ها هست.
و بيقرارى و بيدار شدنهاى مكرر شبانه
و دايم چيزى رو به لثه هاش ميكشه كه البته بهتره بجاش بهشون دندانى يا تيتر بديد

سلام پسر من وارد 7 ماه که شد در آورد سرش خیلی داغ میشد و موهاش خیس عرق میشد انگار آب ریختن رو سرش 10 روزی اینطور بود بعدش نیش زد و بعد نیش زدن هم 1هفته طول کشید دندونش اومد بیرون دو تا دندون پایین به فاصله دو روز اومدن بیرون 😍

امید نه ماه و نیمش هست ک دوتا پایینو دراورده بدون هیچ علائمی بود فعلاخداروشکر فقط یکم بی اشتها بود ک اونم مولتی بهش دادم خوب شد

دختر ۵ماهگی دراورد و علایمی نداره کلا دندون دراوردنش. فقط واسه دوتا دندون بالاش شبا یکم ‌بیقرار بود

به نام‌خدا. ۱۰‌ماه و ۲۸ روز. هنوز در نیاورد 😑

چهار ماهگی دراورد بیقراری ریختن اب دهن

سلام گل پسرم ۳ ماهش که کامل شد سفیدی دندونش زد بیرون خیلی بیتابی میکرد

دختر من ۴ ماه و نیمش بود دندون دراورد بجز آبریزش دهان علائم دیگه نداشت خداروشکر

شیش ماهگی.اسهال شدو تب کرد خیلی بیقراری

سلام نه ماه دوازده روزگی... سرش داغ بود بی قراری

۱۰ماه و شش روزش بود ک اومدم آبش بدم لیوان صدا داد هیچ علائمی هم نداشت اما دندون دومیش ک خواست در بیاد دو سه روز بعد از دندون اولی کلی تب کرد و بد غذا شد و اسهال گرفتش