۲۳ پاسخ

این دخمل دومم هست🥰

خوب حالا خودت بگو دلبر جان

منم مشهد زندگی میکنم از زندگی خوبه راضیم ولی ازپدر مادرم دورم 😟😟خیلی دل تنگ شون میشم

من ارومیه ام،اره چرا راضی نباشیم،فقط کاش کروناهه زودتر تموم شه برگردیم ب زندگی عادیمون

سلام اینجا فقط درمورد کودک و نزاد باید سوال بشه غیره ممنوعه گپ و گفت گوی خانوادگی نیست عزیزم ما از مازندران شهر ساری هستیم

به نام خدا شیما از مشهد من از اینکه ایران بدنیا اومدم ناراضیم 😁

من از ارومیم و خداروشکر از همه چی راضیم خدا زندگیه همه رو زیبا کنه

سلام بیدارم من.امیدیه زندگی میکنم

سلام عزیزم ..منم مامان یه پسرنازم ‌‌ ک ده روز دیگه ۲ماهش میشه .. خداروشکر راضی ام‌ اززندگی .. سختی و پستی بلندی داره اما وقتی عشق باشع میشع تحمل کنی

خداروهزارمرتبه شکر که همه زندگیامون خوبه این خودش بزرگترین نعمته

چه انرژی مثبتی داشت اینجا،هزار ماشاالله همه راضی، خدارو شکر انشالله ک همه همینطور بمونن،منم همدانی ام و کرج زندگی می‌کنم ،خداروشکر خیلییی خیلییی راضیم ،و شوهرم ب معنی واقعی اقاس

منم بیدارم نگران چشم پسرم هستم که عفونت کرده ...از تهران ....از زندگیم راضیم چون همسرمو خیلی دوست دارم 😊 ۱۲ روزه هم هست که خدا یه پسر خوشگل بهم داده دیگه چی از این بهتر

سلام منم از مشهدم.شوهرم طلبه ست از زندگیمم فوالعاده راضیم ۲تا بچه دارم الحمدلله یک دختر یک پسر😋😋😋

من اصفهانی هستم😉خوبه خداروشکر راضی هستم از زندگیم 🥰عاشق دوتا دخترامم با اینکه خیلی حرصم میدن😅

سلام عزیزم منم همچنان بیدار،از مشهد ،آره خداروشکر زندگیم خیلی خوبه

سلام من بیدارم✋با وجود یه همچین فرشته هایی مگه میشه راضی نباشیم من بهبهانم

من بیدارم.از رفسنجان استان کرمانم.اره خداروشکر راضیم.گاهی کم میارم صدام در میاد اما میبینم ناشکری میکنم زندگیم همه چیز داره پس الکی غر زدم.

منم بیدارم. از بندر عباس. پسرم تازه بیدار شد فکر کنم دو ساعت دیگه بخوابه🤭 خداروشکر از زندگیم راضیم با عشق ازدواج کردم و شوهرم فوق العادست و کاملا خوشبختم خدددااااروووشککر🥰

من تبریز خیلی راضی ام ولی فکر کنم افسردگی بعد زایمان گرفتم

من بیدلرم خوابم میاد نمیخوابه ک😩😩بخوابم خداروشکر راضیم لز زندگی اهل قزوینم

سلام من تهران زندگی میکنم شکر خدازندگی خوبی دارم شوهرم عالیه

من بیدارم از اردبیل پسرم مریض هست تو دکتر هستم

من بیدارم. اره چرا راضی نباشیم خداروشکر همه چی اوکی هست. فقط تی شوهر جان یکمی غرور داره