۵ پاسخ

سلام اره من حرکت گربه رو زیاد برو سرچ کن ببین چجوری انجام باید بدی...ی چراغ قوه روشن کن پایین شکمت بگیر ...ی موزیک خیلللی اروم با گوشیت بزار پایین شکمت که جنین بخاد صدا رو گوش بده میچرخه یا بگو همسرت خیلی اروم پایین شکمت صحبت کنه...ی گیره به انگشت کوچیک پات سمت چپ بزن راه برو ...جارو نپتون بگیر دستت خم شو جارو کن اینا باعث شد بچه من بچرخه ماما خصوصیم بهم گفت

چندروز پیش که رفتم سونو سفالیک بود میخوام سفالیک بمونه

اهان شما سفالیک هس میخاین بریچ بشه نه بعیده عزیزم نمیشه اصلا چون بچه سرش الان گیر کرده داخل رحم دیگه

بعیده عزیزم.

من سی و یک هفته گی بریچ بوده. ار بس پیاده روی کردم و فعالیت داشتم و ورزش کردم سفالیک شد خداروشکر