۷ پاسخ

منم خیلی گرم بودم
ولی الان کمتر شده
بخاطر خستگی.. بچه داری.. کارای خونه..
دیگه جونی نمیمونه آدم بخاد به رابطه فکر کنه

منم اینجوری بودم همش دلم میخواست رابطه داشتم ولی میترسیدم تااینکه شوهرم باروانشناس مشورت کرد اونم بهش گفت که خانومتوتحریک کن

نترس گلم منم تا همین چندوقت پیش سرد بودم ولی ب مرور زمان بهتر شدم

سلام عزیزم زمان بگذره بهتر میشی

عزیز دلم. هورمون هات بهم ریخته مالع اونه. رابطه کمک میکنه به هورمون ها برای تنظیمشون. منم سرد شدم بعد زایمان ولی بعد رابطه دیگه خوب شدم

اتفاقا من تو بارداری بیش از حد سرد شدم. اما الان گرم هستم دوس دارم همیشه اقا باشع پیشم. تو بارداری همیشه ب بهونه هایی مختلف ازش فرار میکردم دوس نداشتم بیاد پیشم

خیلی دقت کردم ماشالا خانوما وقتی بازار همچین حرفایی داغ باشه هاااا هرجایی،زود جواب میدن و مفصل!!!😆😆😆