۶ پاسخ

بله عزیزم کروناست مایعات زیاد بخور آمپول نوروبین عالیه ویتامین سی و دی مصرف کن گوشت گوسفندی و استراحت کن ماسک بزن به بچه شیر بده

عزیزم حالا باشه نباشه مهم نیست مهم اینه خوب بشی
باید همون روز انقد مایعات میخوردی و آب نمک قرقره میکردی ک از بدنت دفع بشه حالام دیر نشده همین کارارو بکن دمنوش و چای و آب زیادددددد بخور دو لایه ماسک زمان شیردهی داشته باش هیچی نمیشه
ب راحتی بگذره انشالله

احتمال زیاد کروناست. ماسک بزنید بخور جوش شیرین مرتب بدین

آبغوره و لیمو ترش بخور دارو کروناست

برو تست بده تو خونه ماسک بزن صدعفونی کن دستاتو و همه جارو سعی کن نفست به بچت نخوره در تماس نباشی

صد در صد کروناست. با رعایت بهداشت و ماسک شیرش بده هیچ ایرادی نداره فقط بقیه اوقات ازت فاصله داشته باشه و تهویه برقرار باشه