۹ پاسخ

پوشک فقط مولفیکس و مای بیبی

منم یه بار برا تست تعداد کم گرفتم پسرم سوخت اصلا خوب نیست....

من استفاده کردم خوبه

سلام من فقط يه باراستفاده کردم وقتي دخترم دوهفته اش بوداونم من نرفته بودم مغازه آقام ازمجبوري خريده بودفقط يدونه استفاده کردم ديدم دخترم همش گريه ميکنه پوشکشم نيم ساعت بودعوض کرده بودم يهوپوشک آيسلودرآوردم ديدم واي چ دونه اي زده آقامم عصبي شدهمه روانداخت توزباله الان دخترم10ماهو22روزشه فقط پوشک ماي بيبي خريدم دوبارمولفيکس ديگه جزماي بيبي ديگه هيچي اون کوکومي ازمجبوري خريدم وگرنه همون ماي بيبيه کوکومي نخرگلم

من الان استفاده میکنم خوره

اره کوکومی عالیه من 5 ماهه دارم استفاده میکنم

سلام اتفاقا من دیروز یک بسته کوچیک ۸تایی گرفتم ببینم خوبه یا نه اصلا افتضاح بود .بنظرم فقط مولفیکس

من یه بار بسته کوچیکش رو گرفتم واسه امتحان بار اول و اخرم شد
افتضاح بود
با کوچکترین جیش پر میشد و با پی پی ناجور میشد و کج و کوله اصلا فرصت نبود بزاری بمونه باید سریعا تعویض میشد.
دیگه نخریدم
مرسی و ببم توی این قیمت پایینا بهترن خصوصا مرسی

ن اصلا بیبی کینگ بگیر