۵ پاسخ

من خیلی گشتمو تحقیق کردم. دخترمو از اول اپتامیل دادم چون به نسبت بهتر از بقیه برندهاس،وقتی متوجه شدم کولیک داره بطور موقت از اواخر ۱ماهگی تا ۳ماهگی ببلاک دادم چون ببلاک خیلی سبک‌تره و هضمش راحتتره و در ضمن قند اصلا نداره در نتیجه نمیذاره نوزاد بطور فوق‌العاده وزن بگیره. در اصل خواص دارویی داره.باز نمیدونم دکتر چرا ببلاک تجویز کرده برای نوزادتون در حالی که کم‌اشتها ب نظر میرسن

اپتامیل خوبه ازهمه شیرخشکاشیرین تره وبچه بهترمیخوره . نانم خوبه خاصیت نان و اپتامیل یکیه فقط یه خواص اهن رو بیشتر داره شیر خشک نان

سلام عزیزم ۹۰ سی سی ک خوبه و اینک چ امدازه وزن میگیره ملاکه زیاد خوردن ملاک نیس
هر بچه ای ب اندازه نیازش شیر میخوره دیگ
نگران نباش اگ واقعا وزن نمیگیره دکتر ببر ک احتمالا زینک میده و وزن گیری خوبی خواهد داشت اگ هم ک وزنش خوبه دیگ هیچی
و بچه تو این ماها مزه ها رو تشخیص نمیده

توی ۳ماه شما۷تا شیرخشک تعویض کردی😐به معده و دستگاه گوارش بچه ۳ماهه فکرکن عزیزم گناه داره بخدا☹در تعجبم دکتر با چه درایتی این کارو کرده.
عزیزم نوزاد که از اول مزه هارو بطور کامل متوجه نیست.

فکرمیکنی بخاطر شیرخشک ؟؟نه عزیزم احتمالا رفلاکس داره ببرش دکتر ببین ازچیه