۸ پاسخ

مادر عزیزم صبوری کن دوقلوهای منم خیلی اذیت میکنن زور میزنن و...... باید دورش بگذره منم کم خوابم منم خستم انقدر تو روده بچت چیز نکن صبوری کن انقدر بخوابی بعدا .من یه روش تازگیا یاد گرفتم‌ بچمو خیلی اروم‌میکنه تو کریر میزارمش و روی سرامیک میکشم خیلی اروم‌میشه و راحت میخوابه امتحان کن .

میخوای فلوس هم براش بگیر سه پرش رو با شیر خودت قاطی کن بهش بده سه چهار روز

عزیزم تنها نیستی ماهم اینجوری هستیم اثر کولیک و خودش باید رفع شه واقعا صبر میخواد ولی چهل روزش که بگذره بهتر میشه

لطفا به بچه هیچی جز چیزایی که پزشک تجویز کرده نده سرخود. پسرت کولیک داره احتمالا. پسر منم اینجوری بود هنوزم هست اما شدتش کمتر شده. قطره کولیک ایز به پسر من‌ نساخت بدترش میکرد، پزشکش ایرانیشو تجویز کرد اسمش کولیف خیلی بهتر شد. خودتم رژیم غذاییتو رعایت کن. لبنیات و حبوبات و آجیل و ادویه و فست فود اصلا نخور کم کم خوب میشه

با روغن کمرش رو ماساژ بده
دور نافش رو هم در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده
با پاهاش خیلی آروم حالت دوچرخه انجام بده
قطره دایمتیکون هم خیلی خوبه
در مرحله اول شما خودت باید آروم باشی،شیر با استرس بچه رو اذیت میکنه

خواهر چی میگی تازه اول شب بیدلریاته
منم ی ساعت خواب ندارم باید صبوری کنی و تحمل فعلا
تا سه چهار ماه این دل دردا کم وبیش هست تازع شروعشه
حتما کولیک دلره سر خود این چیرا رابهش نده ببرش ی دکتر متخصص خوب نوزاد اون تشخیص میده واست شایدم ب شیرت حساسیت داره

به بچه عرق نعنا و نبات دادی 😐😐 نکن خواهر من از الان داری به بچت آسیب میزنی بچه جز شیر و دارویی که دکترش داده نباید چیزی بخوره تا ۶ حتی اب صدای سشوار بذار سیرش کن و پستونک بده بهش مک زدن ارومش میکنه اروم تو بغلت تکون بده

گلم به بچه چیزی اصلاااا نده. ببرش دکتر تا راحت بشید
به خدا با یه ویزیت هم شما راحت میشی اون طفلک هم اروم میگیره