۹ پاسخ

فقط صبرررررر هممون درگیر این معضل هستیم پسر منکه چهل روزشم گذشت یه کم بهتر شد ولی باز هم مشکل داره امیدم به ۴ ماه و ده روزگیه

قطره کولیک ایز رو امتحان کنین
یک ربع قبل شیر دهی ۵ قطره بهش بدین بعد شیر بدین بعد خوب اروغشو بگیرین و وقتی خیلی بیقراری مسکنه و گریه میکنه دمر روی دستتون بگیرین و اروم راه ببرید دلدردش اروم میشه

خودت هم زیره وزنیان دم کن روزی یه لیوان بخور
بعدهر وعده غذایی یه قاشق عرق نعنابخور

کم کم بهش شیربده
سینه تو ازتودهنش بیرون بیارآروغش رو بگیر
بعد باز شیربده
حوله گرم بزارروشکمش
ماساژش بده ..روشکم رودست نگه دار
اینجوربچه ها توماشین یا موقع راه رفتن اروم میشن راه ببرش تابخوابه

عزیزم دکتربمن گفت قطره وداروهمش بی تاثیرن کولیک درمان نداره فقط بایددوره اشوبگذرونه منم این روزاروباسختی گدروندم بایدتا۴ماه تحمل کنی این وضعومن همون موقع که دکترگفت درمان نداره قطره هابی تاثیرن من همشوانداختم تنهاچیزی که به بچم میدادم ابجوش ونبات بود

آروغشو حتما بگیر،گهواره به دل درد بچه کمک میکنه،توگهواره بخابونش. به شکم روی سینه خودت بخابونش،بزن پشتش آروم. گریپ میکسچر خارجی به بچه من ساخت باید امتحان کنی ببینی چی بهش میسازه

باید امیدوار باشی بعد ۴۰روزش بهتر بشه

از صداهای سفید هم استفاده کنید مثل صدای جاروبرقی،سشولر، بارون
برای اینجور صداها نرم افزارش هم موجود است

قطره خارجی اینفاکول رو هم خیلی تعریف میکنن، من برای پسرم جهت کاهش درد کولیک و نفخ شکمی این کارا رو میکنم:
خودم همراه با دمنوش افزاینده ی شیر، ترنجبین قاطی میکنم و میخورم، ترنجبین باعث کاهش درد شکم بچه در نتیجه سبب خواب راحتش میشه
موقع شبر دادن سرش بالاتر از بدنش قرار میدم
بعد از هر شیر دهی حتما حتما آروغش رو میگیرم، برای آروغ گیری نوزاد مدلهای مختلف تو نت هست عکساشو نگا کنید، در کل بیست الی سی دقیقه عمودی نگه میدارم هر از گاهی هم ضربه خفیف به پشتش میزنم،