۸ پاسخ

هیچ جا نمیتونه ۱۰۰ درصد بگه تازه هفته ۱۴ اندام جنسی در میاد و اولش فرقی بین اندام جنسی دختر و پسر نیست با ارامش ۱۸ هفته برو

عجله نکن ... تا آنومالی صبر کن

سلام عزیزم اگه عجله ای نداری واستا برای برای _غربالگری دوم که مشخص میشه به خاطر احتمال ضرر و هم شرایط کرونا و هزینه های اضافی می گم ❤❤👌

عزیزم من سونو نسل امید رفتم تهران سمت نلسون ماندلا اونجا 95 درصد بهت میگن جنسیت رو. به من که گفت پسره گفتم روش حساب کنم گفتن ما از هر بیست نفر شاید دو نفر رو اشتباه بگیم جنسیت رو

خیلی زوده‌هفته هجدهم به بعد صد در صده

هفته چهاردهم ۱۰۰درصدی نیست باید ۱۷هفته کامل باشی حداقل

مگه حتما باید هفته ۱۴باشه بگن من هفته ۱۲برم نمیگن

من هرکی رو‌دیدم‌تو غربالگری اول هرچی گفتن همون بوده