۶ پاسخ

بچه منم همین طوریه هست معاینه گوش انجام. داد چیزی نبود فقط گفت شاید به گوشواره حساسیت داشته باشه

بله دختر من همیشه از نوزادیش تا الان وقتی خوابش میاد گوششو میکشه و زخم میکنه موهاشو میکشه کلا کلافه میشه .دکترم بردم اوایل فکر کردم گوشاش درد میکنه گفت طبیعیه مشکلی نداره خوابش میاد

دقیقا دختر منم همین کارو میکنه بردم دکتر معاینه نکرد گفت مشکلی نداره

آره پسر من از بس موهاشو میکشید و چنگ مینداخت زخم شده گوشاشم اومده جلو از بس میکشید به خاطر دندونه عزیزم و اینکه اگه گرمشون باشه هم اینکارو میکنند

اره عزیزم پسر منم اینطوره بخاطر فشار دندونه

پسر منم همینجوریه مخصوصا وقتایی که داره شیر میخوره گوششو موهاشو میکشه وقتایی که خوابش میگیره کلافه میشه اینجکر میکنه من همش نگران بودم ولی دکتر گفت خداروشکر عفونت نداره