۷ پاسخ

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده دورش رو با یه پارچه لطیف ببند محکم نبندی فقط گرم بمونه بعدشم یه حوله گرم کن بزار رو شکمش بعلش کن استرس رو بریز دور چون اونم حست رو میفهمه خودش اروم میشه

چه نوع قطره کولیک میدید چند نوع کولیک داریم دکتر ب دخترم قطره کولیک عید داد گفت از همه بهتره و گریپ میکسچر خارجی گفت ایرانیش زیاد تاثیر نداره

بعضی وقتا مقعد بچه ها تنگه ولی دکتر چون معاینه نکرده اطلاعی نداره، با معاینه کردن در صورتی که تنگ باشه بازش میکنن که خیلی تاثیر داره،،، قطره هایی که دوستان گفتن هم خوبه

بیشتر دکترا میگن بچه ک ب خودش ببپیچه اشکالی نداره میگن بچه داره رشد میکنه

کمی عرق نعنا رو با اب قاطی کن بهش بده بخوره. قطره کولیکیز بیولاکت یا پدیلاکتو سگا گریپم عالیه من از همه اینا ک گفتم استفاده میکنم

یک قاشق چای خوری زیره سبز دم کن و بعداز ۱۰ دیقه بخور روزی ۲_۳لیوان .خیلی تاثیر داره

ببر دکتر داروش رو عوض کنه گلم بعد هم کولیک تا ۴ ماه همینه فقط صبوری میخواد صدای سشوار تکون دادن مثل گهواره مک زدن پستونک هم ارومشون میکنه