ریزش مو در شیر دهی؟

۴ پاسخ

5 روش ساده برای جلوگیری از ریزش مو در دوران شیردهی

۱- استفاده از شامپو‌های مناسب

۲-استفاده از نرم کننده‌ها
زیرا از فرمول‌های سبک تری ساخته شدن و باعث افزایش وزن در مو‌های شما نمی‌شن. بهتره اونا رودر انتهای حمام کردن به سرتون بزنید

۳_استفاده از مو‌های کوتاه
چون کشیدن و بسیتن مو‌ به صورت دم اسبی واکنش منفی داره

۴- مراقبت از مو‌ها
در هر زمانی با موهاتون ،به آرومی رفتار کنید. مو‌ها رو زمانی که خیسه، شونه نزنید و یا با شونه‌هایی که دندونه‌های بزرگ دارن شونه کنید. از سشوار، اتوی مو، دستگاه فر کننده‌ی مو بسیار کم و یا اصلاً استفاده نکنید. سعی کنید در مدت شیردهی نوزاد، موهاتونو رنگ هم نکنید

۵- با خوردن غذا و حتی مصرف قرص‌های ویتامین قبل از تولد نوزاد، یک شیوه زندگی سالم داشته باشید.

زینک پلاس بخور تا اخر شیردهی همراته

عزیزم تبلیغ نمیکنم ولی من مشاور پوست و مو ام و محصولات شرکت رو تضمین میکنم که نتیجه میگیری اگر به موقع مصرف کنید عکس از قبل و بعد کسایی که نتیجه گرفتن هم برا میفرستم ببینی اگر دوست داشتی بگو تا شمارم رو بهت بدم برای مشاوره

کلی میریزه کنار امدم
ولی گفتم زینک بخوری خوبه