۱۱ پاسخ

زیادی روی نکن در سه ماه اول عزیزم ک خدایی نکرده باعث سقط میشه

سه ماه اول میگن نخورید ولی بعدشاشکال نداره.کم بخور منم میخورم

سلام من كه نه ماه بارداري خوردم مشكلي هم نداشت امازياده روي نكنيد

من برا آنومالی که رفتم قبل سونو گفتن باید عسل بخوری 3 یا 4 قاشق خوردم ...بعداز سه ماه میتونی بخوری ولی کم بخور چون هر چیزی زیادش ضرر داره....اینم هم بگم که بدن هر کسی بستگی داره.....

عسل تو سه ماههذی اول مضره و ممکنه باعث سقط بشه اما اگه سه ماهه ی اخر بارداری بخوری اشکال نداره زایمانتم راحتر میکنه اما زیاده روی نکن که خدای نکرده دیابت نگیری

کم بخور مشکلی پیش نمیاد منم خوردم ..

عسل باعث سقط میشه من نمیدونم اطلاعات ندارن چرا جواب میدن تو سایتا همه جا نوشته عسل بچه رو سقط میکنه

اگه دیابت نداری ضرر نداره ولی ولی تو خوردن اغراق نکن ک حساسیت نگیری

از هفته ١٦ به بعد
روزي يه قاشق اشكال نداره

نه عزیزم ضرر نداره ولی تو خوردنش مراعات کنی بهتره

نه عزیزم ضرر نداره