۸ پاسخ

سلام گلم.اولا که سراز خود به بچه زیر شش ماه دارو نده.دوما از تجربه ای که خودم رو بچم دارم هردارویی که برای رفلاکس هست رو بچه ها اثرات متفاوت داره مثلا رانیتیدین که ساده ترین دارو هسترو دختر من که رفلاکسش شدید بود اثر داشت و داروهای قوی تر اثر عکس داشتن.سوما اینکه اگر وزن گیری دخترتون مناسب هست و همه چیزش نرماله و میزان شیری که بالا میاره کمه نیازی به دارو نیست وخودش احتمالا تا هفت ماهگی خوب میشه ولی اگر میزان شیری که بالا میاره قابل توجه و زیاد هست و وزن گیری خوبی نداره حتما ببرش متخصص اطفال و دکتر متناسب با دخترتون بهش دارو میده.

پسرمنم رفلاکس داره دوکتور قرص نکسیوم نوشت براش روزی یک چهارم ناشتامیدم ولی خیلی سخت گیرمیاد

سلام من هر راهی رفتم تاثیر نداشت
فقط ب دخترم شیر کم تو وعده های زیاد میدادم
الان ک ۵ماهشه رفلاکسش خییییلی کم شده

قرص نکسیوم واقعا عالیه ولی الان کمیابه چون خارجیه

آروغش به وقتش بگیر تکون نده بعدازشیر من دارودیگه نمیدم

امپرازول یه چهارم شو هرشب با شیر زیاد قاطی کن بهش بده, مدل ۳۰ درجه بغلش کن شیر بهش بده دراز شیر نده

پسر منم ریفلاکس داره دکتر چیزی براش ننوشته میگه به مرور خوب میشن

اگه چیزی بود ب منم بکین من واقعا کلافه شدم