۶ پاسخ

دختر منم یکسال و پنج ماهشه وحشتناک جیغ میکشه و لجبازی میکنه دیگه دیونه شدیم امروز دیگه باباش کتکش زد.موهامو می کشه چنگ میزنه دیگه حس میکنم تو تربیتش موندم

سلام.فکر میکنم طبیعی باشه.دختر منم یکسال و پنج ماهشه چند روزیه که وقتی چیزی بخواد و بهش نرسه گریه و جیغ بدی میزنه و تمومی هم نداره

طبیعیه دختر منم زیاد جیغ میزنه

سلام عزیزم دختر منم همینطوری کاملا طبیعی اصلا خودتو ناراحت نکن

اگ بی دلیل هست اصلا‌نگاهش نکن.نه‌‌ اخم نه واکنش...انگار نه‌انگار

اره عزیزم الان حساس ترین زمان زندگیشونه میخوان همه چیزیو با جیغ به دست بیارن به خواسته هاش توحه کن