۴ پاسخ

من چندین بار بردم دکتر
گفتن چون هنوزدستگاه گوارش شون کامل نشده دل درد رودارن هیچ دارویی ندیدبهشون اصلا

سلام منم همین فکرو میکنم ک تاثیری ندارن هرچیزی ک فکرشو کنی ب پسرم میدم باز شکمش نفخ داره امروز از ظهری تا شب ساعت 9گریه وبیقراری میکرد نمیدونم دیگه چیکارش کنم یا چی بهش بدم بخاطره کولیک ک داره

درد رو داره ولی دارو کمترش میکنه عزیزم کلا کولیک تا ۴ ماهگی هست دارو فقط درد رو کم میکنه و بچه رو ی کم اروم

بی تاثیر نیست من ی قطره خارجی براش گرفتم عالیه اگر قیمتش برات مهم نیست بگیر براش