۸ پاسخ

شیرو میاره بالا بخاطره شیر خشک نیست بخاطره رفلاکسشه عزیزم

وقتایی که بچت خوابه بخاطر شیر خوردن بیدارش نکن بزار خودش واسه شیر بیدار بشه در این فاصله معدش استراحت میکنه و حتما با دکترش مشورت کن

در کل بچه ها هنوز معدشون نمیتونه به خوبی شیر رو هضم کنه کم کم بزرگ میشن آنزیمهای گوارشی بیشتر میشه و این مشکل حل میشه ولی به بچه خواهرم هم برای رفلکس رانیتیدین داده بودند و یه چیزی هم برای تهوع که اسمش یادم نیست

شیر بالا میاره، ممکنه چند دلیل داشته باشه اول از همه شاید بهش زیاد شیر میدی و بعد از شیر دادن اوروق بچه رو نمیگیری دوم شاید رفلکس داره دکتر به بچه من امپرازول داده و متوکلو پرامید باید ببینی دکتر بچه چی میگه؟ قرص امپرازول رو باز میکنم و ۱۰ تا دونه ریز توش رو بر میدارم و تو یک قاشق مربا خوری آب جوشیده می ریزم و میدم بچه ببلعه و متو کلوپرامید هم ۲قطره هردو رو ۱۲ساعت به ۱۲ساعت میدم ولی دکتر خیلی تاکید کرد که متو کلوپرامید از ۲قطره نباید بیشتر باشه

سلام شیر خشک بیومیل آی آر مخصوص رفلاکس هست

سلام
چرا اینقدر شیر عوض کردی؟؟
دکترش گفت یا خودتون عوض کردید؟
از دکتر بپرسی خیلی بهتره
آدم نمیدونه بچه چی رو میخوره

عزیزم اینقدر شیرخشک عوض نکن خدای نکرده دچار حساسیت میشه واسه رفلاکسش دارو مصرف میکنه؟

گیگوز پروبیوتیکه میگن خوبه