۵ پاسخ

اگه تمام مارکا رو بالا آورده یا اسهال شده احتمالا حساسیت داره پسر جاریم مثل بچه شما بود رفت دکتر بهش اپتامیل پپتی جوینور داد شمام برو دکتر شاید حساسیتی چیزی باشه

سلام. نان اوپتی پرو بهتره ، یه سری مواد رو بیشتر داره

سلام عزیزم نان اچ آ مخصوص هست برای بچه ای که بالا میاره و کولیک داره ولی بچه رو زیاد تپل نمیکنه چون کمی نسبت به نان اپتی پرو چربیش کمتره و کمی خوشمزه نیست انگار ولی خب اگه میخوای که بچه بالا نیاره اونو امتحان کنین

من ب پسرم میدادم فرقی ندارن عزیزم . خیلی فشار هم میاورد ب خودش ولی خوب بعد دو ماهگی خوب شد

خوبه به همه بچه ها نمیسازه سنگینه یبوست میاره پسر من خورد یبوست شد هنوزم خوب نشده