۷ پاسخ

من زایمان طبیعی داشتم تا یک ماه از شدت کمر درد و پا درد نمیتونستم بخوابم یا راه برم..
اصلن یه وضعی بود 🤦‍♀️🤦‍♀️
الان بهتر شدم چون دور کمرم یه پارچه بستم و هنوز دارم

من کمرم داغونه
دیروز یه ربع پای سینک ظرفشویی بودم دیگه انگاری داشتن کمرم رو از وسط با ساطور تکه تکه میکردن می‌سوخت از درد من بیهوشی بودم

من زانو دردشدید داشتم.قرص کلسیم هر روز می خوردم با لبنیات. الان قرص رو یک روز در میون کردم. خداروشکر از درد افتاد.

منم سزارین بودم و اولین زایمانم بود کمردرد همیشه دارم یعنی موقع بارداری هم داشتم پادرد فقط موقعیکه چیز سنگین بلند کنم و راه برم پادرد میگیرم مثلا بچمو بغل میکنم راه میرم کمردردم میزنه به پاهام

من صبحا كه از خواب بيدار ميشم كمر درد دارم اونم بخاطر خوابيدنمه عادت دارم رو شكم ميخوابم وزنم خيلى بالاس فشار رو كمرم زياده
سعى كن گرميجات بخورى در كنار كلسيم حتما D3 استفاده كنيد چون اگه كم باشه جذب كلسيم كم ميشه
موقع خواب مثل زمان باردارى بين پاهاتون بالشت بزاريد

من دردی ندارم فقط زیر شکمم بی حسه

من از درد داغونم،از عوارض بیحسی هست متاسفانه