۳ پاسخ

خوب عزیزم تا ی مدت حال و هوای داخل رحم تو سرشونه کم کم به محیط خارج از رحم عادت کنن اوکی میشه.

بله عزیزم تا چهل روزگی باید حواست به شیره شبش باش هرجور خودت تنظیم کنی همونطورم ادامه پیدا میکنه.دختر منم از اول یه بار در شب بیدار میشد برا شیر شب.ولی اون یبار حدود دو ساعت طول میکشید چون کوچیکن نمی تونن خوب میک بزنن و سیر شن.

اره گلم الان راحت بگیر بخواب تاچند روز دیگه یجوری میخوابی ک حتی داری بش شیر میدی نشسته خوابت میبره بگیر بخواب عزیزم