۴ پاسخ

آروغ داره اروغشو بگیر دوباره بهش شیر بده عزیزم احتمالا سینت پره و میپره تو گلوش منم همینجوری ام وقتی سینه ام پره میپره گلوش

سلام الان دیگ شیطون میشن برا همین همش حواسشون پرت اطرافه ،شیشه شیر زود میخوره تموم میشه اما سینه چون باید خیلی بمکه برا همین وول میخورن

دختر من شیشه میگیره دقیقا اینقد وول میخوره اصلا مثلا ۱ماهگی یا ۲ ماهگی راحت شیر نمیخوره واقعا موقع شیر دادنش اعصابم خورد میشه که جرا اینجوری میکنه

آروغ داره حتما وسط شیردهی باید آروغ گیری کنین بعد دوباره شیر بدین