۸ پاسخ

سلام عزیزم
چرا سزارین؟

سی وهشت هفته به بعد حالا هرکی یه روز میشه ولی خب سی وهشت هفته است که بچه دیگه کامل باشه من سی وهشت هفته و شیش روز سز شدم

۳۸ هفتت باید پر بشه مثلا ۳۸ هفته و یکی دوروز اون موقع سزارین میکنن

نه باید ۳۸هفته پر بشه سز بکنن گلم

منم دوس دارم سز بشم دکترم گفتش یه هفته فقط زودتر زایمان میکنی.ک بچه قشنگ بزرگ بشه.اگ خیلی زود سز بشه باید تو دستگاه بمونه

رشد تکمیلی جنین تا آخر هفته ۳۷ طول میکشه زایمان سزارین هم بعداز اون انجام میشه

متوجه منظرتون نشدم بچه ها هفته ۴۰بدنیا میان ولی از۳۷هفته کاملن

برای سز ۳۸ هفته کامل معمولا بچه رو در میارن