۵ پاسخ

بچه من از روز سوم اینکارو کرد
مطمئن باش شیرت کمه اینکار و میکنه
بچه من الان شیر خشک میخوره
سینه رو هم میخوره ولی موقعی که نیمه سیر
ینی همیشه بهش ۲.۳ درجه شیر خشک میدم بعد سینمو میدم
در غیر این صورت دو دیقه خورد ، دیوونه میشه فقط جیغ میکشه
یه وقتایی هم گشنش باشه همینکه سینه رو در اوردم با دست هول میده جیغ میکشه
ینی میفهمه ؟؟؟؟؟

ایب نداره اون مزه شیرخشکو چشیده شیرخشک ازشیرمادرخشمزه تره هرچقدر هم گرسنش بود بهش شیرخشک نده تاسینه خودتو بگیر شیرمادر برا بچه خوبه

سلام مامان سامیار
من احتمال میدم طعم شیرتون عوض شده باشه. غذای جدید یا ادویه دار سیر . پیاز یا ...

آدوقش قشنگ بگیر این یک دوم اینکه عزیزم شاید شیرت تلخ یاتند منظورشایدچیز تلت یاتند خوردیکه به دهنشبدامده دیگه ول کرده مثل پیازیاسیر یاکلم

شیر خشک با شیشه دادی؟ شاید بخاطر اینکه سخت تره شیر از سینه خوردن، دختر منم شیر خشک میدم چندباری هم ب زور سینمو میگیره و همین طور 2 دقه میخوره ول میکنه