۴ پاسخ

پسر من چهارماهه شد اینجوری شد دو سه هفته اینجوری بود بعضیا گفتن طبیعیه بهش میگن پسرفت خواب،کم کم درست میشه...الان دو سه شبه پسر من بهتر شده اونم مث پسر شما هر ۴۰ ۵۰ دقیقه بیدارمیشد حسابی کلافه میشدم

وای عزیزم دختر منم همینه .الان هر ی ساعت بیدار میشه.تقریبا دو سه هفته هر ی ربع بیست دیقه شیر میخورد.فکرکنم برل خارش لثش اینجوری میکنه

سلام عزیزم شاید گرسنه هست سیرش کن. غذای کمکی رو شروع کن. پسر منم همینطور بود الان بهترشده

سلام اب دهنش نمیریزه یا دستشو تو دهنش نمیکنع اگه میکنه ک بخاطر دندوناشه ک بیقرار داره جای دندوناش سفت میشه اگه نمیکنه ممکنه ک سیر نشه و گرسنه باشه ک تند تند بیدار میشه یا اینکه باد تو دلش جمع شده بعد هر وعده شیر خوردن باید اروغشو بگیری